Valentin Covalciuc

Idiocratia distruge Romania

Muncim, muncim, Globalizarea o cladim

Muncim, muncim, Globalizarea o cladim

Traim vremuri ciudate. Vremuri grele, presarate de crize, razboaie, decese infantile musamalizate in teritorii ocupate fara drept. Enviromentalistii ne ameninta cu temperaturi apocaliptice, care vor conduce la disparitia rasei umane. Trupe cata frunza cata iarba cauta o himera pe nume Osama bin Laden, care nu va fi gasita niciodata, dar cautarea continua, ca o noua cruciada de izbavire a crestinatatii, alimentata de manipulare mediatica, interese mercantile si dorinta unor companii monstuoase, fara scrupule, de a controla pietele de orice fel.
Fermierii americani nu isi mai pot vinde produsele agricole daca nu folosesc seminte tratate de Monsanto. La fel, nu isi pot vinde animalele daca nu sunt modificate genetic de companii care detin monopolul pe nisa. Mai nou, platesc taxa pe flatulenta animalelor, care, vezi Doamne, conduce la incalzire globala.
Guvernul american lupta din toate puterile sa instituie un regim semi-militar, obligand tinerii intre 22 si 24 de ani sa efectueze un stagiu militar obligatoriu. Insusi Obama spunea ca SUA are nevoie de o forta civila la fel de bine pregatita si dotata ca armata. Brigazile de tineri ai lui Obama seamana atat de bine cu Hitlerjugend incat privindu-le cum marsaluiesc si canta in pasi de defilare simti un fior rece pe sira spinarii.
Restrangerea drepturilor civile, care a inceput cu Patriot Act, incepe sa ia o amploare fantastica, la nivel international, sub umbrela comoda a luptei impotriva terorismului.
Disperate de caracatita fara scrupule in care s-a transformat guvernul federal american, statele incep sa apeleze la tehnici avocatesti, invocand amendamentul 10 al Constitutiei americane, reiterand suveranitatea si amenintand cu secesiunea. Peste 30 de state din SUA si-au „redeclarat” suveranitatea anul trecut. In data de 12 septembrie 2009 a avut loc la Washington un mars la care au participat peste doua milioane de oameni, scandand lozinci impotriva lui Obama, guvernului federal, Federal Reserve si clicii de „czars” (tari) – consilieri ai lui Obama. Purtatoarea de cuvant a presedintelui american a iesit cu nonsalanta pe posturile tv spunand ca dl presedinte nu a fost informat despre aceasta manifestatie, drept pentru care isi va continua agenda zilnica. In Romania, in perioada respectiva, vedeam la stiri din SUA pisicutze care cantau la pianina. Incredibil.
Lord Christopher Monckton, fostul consilier pe probleme de stiinta si tehnica al lui Margaret Thatcher, laureat al premiului Nobel pentru contributiile sale si excelenta depuse in munca sa de meteorolog, il invita de ani de zile pe Al Gore, marele promotor al spaimei incalzirii globale si a pietei de carbon, din care castiga milioane de dolari, pentru o dezbatere publica pe tema incalzirii globale. Se pare ca in fata argumentelor stralucitului om de stiinta, AL Gore s-ar face de ras, drept pentru care a refuzat orice dezbatere publica pe subiect. Dar International Panel for Climate Change, acest organism agresiv, care se transforma incet dar sigur intr-o forma de guvernare planetara, persevereaza in a publica statistici false, care, desi sunt dinamitate pe alocuri de scandaluri precum Climatgate de anul trecut, continua sa isi intinda ghearele lacome peste statele naive si usor de manipulat. Excludem din randul statelor naive Cehia si Polonia, ale caror reticente de a semna acordurile „istorice” de la Tokyo si Lisabona sunt binecunoscute, chiar de notorietate am putea spune.
Globalizarea se intinde peste toate statele suverane ca o cortina de fier care impune politici fiscale si bugetare de neinteles la prima vedere, dar al caror scop este deslusit doar de cei „initiati”, care fie lucreaza pentru acest sistem corupt, la nivel international, fie sunt simpli cetateni care au avut dorinta si vointa sa cerceteze, sa se documenteze si sa descifreze resorturile care stau la baza actiunilor nebunesti la care asistam neputinciosi.
Suntem martorii tacuti ai aparitiei Uniunii Nord Americane, cu moneda unica, Amero, vedem cum presedintele Rusiei, Medvedev, scoate din buzunarul hainei noua moneda planetara, Globodolarul, aratand-o presei si facand niste comenarii din care nu poti trage vreo concluzie edificatoare cu privire la oportunitatea si utilitatea acesteia.
Politicienii de la noi se mira si nu inteleg unde este interesul sa ne indatoram pana peste puterile noastra, pentru bani care curg tot in buzunarele bancilor, pentru a mentine un nivel al deficitului bugetar care pana nu demult nu deranja pe nimeni.
Cand apar jurnalisti care arata cu degetul la grozaviile care se intampla sub ochii nostri sunt marginalizati si catalogati drept adepti ai teoriei conspiratiei.
Putini stiu despre Agenda 21 a Natiunilor Unite, aceasta elucubratie stalinista, in care se sustine ca, potrivit statisticilor, persoanele cu studii superioare consuma mai mult decat celelalte segmente ale populatiei, drept pentru care ar fi de preferat ca numarul acestora sa nu fie foarte mare. Se vorbeste acolo despre concentrari de populatie in megaorase; traficul la distanta se va limita, pentru a nu se afecta mediul inconjurator.
Codex Alimentarius spune ca nutrientii sunt daunatori organismului…
John Holdren, actualul consilier pe probleme de stiinta si tehnica al lui Obama, scria in anii 70 ca trebuie identificate solutii pentru inducerea sterilitatii in randul populatiei, hiperpopularea necesitand masuri drastice. Una din solutiile propuse de Holdren era deversarea in apa potabila a unor substante care sa conduca la sterilitate, dar care sa nu afecteze mediul inconjurator. Incredibil.
David Rockefeller, acest “special envoy without portfolio”, parintele globalizarii, prefera suveranitatii statelor un guvern mondial format din elita bancara.
Si in toata aceasta valtoare internationala, in acest plin proces de transformare a lumii intr-un colhoz planetar, conducatorii ne arata ca dusmanii nostri sunt bugetarii si pensionarii. Traseaza culoare nestingherite de aterizare a corporatocratiei globaliste in lumea afacerilor de la noi, se supun cu piosenie in fata aristocratiei militare americane si israeliene, de unde mai cumpara niste tehnica militara, umflandu-si buzunarele cu niste comisioane grase, in timp ce interesul national este terfelit in picioare.
Da, ne meritam soarta.
Suntem presul de care se sterg alde Biden, Rotschild, Rockefeller, Greenspan, Kissinger, Brezsinsky si toata gasca de elite si bancheri care fac parte din Trilateral Commission, Council of Foreign Relations et comp. Stiu politicienii nostri despre aceste insitutii americane? Despre scopurile propuse si despre modalitatile de atingere ale acestora? Dl. Isarescu, cu siguranta, stie. Doar este mare director executiv in Trilateral Commission, un rezervor gigant de gandire globalista; poate din cauza asta si lasa liber jaful si nesimtirea bancilor straine de la noi si blameaza cetatenii, acuzandu-i ca din cauza creditelor pe care le-au facut suntem in criza.
In sfarsit… sa fim optimisti…. mai sunt oameni care lupta si care striga din toate puterile impotriva globalizarii si clicii mafiote de pe Wall Street, care, desi a provocat criza financiara, s-a instalat comod in Biroul Oval de la Washington, prin intermediul consilierilor prezidentiali ai lui Obama.
Se pare ca libertatea va veni tot de la americani, numai ca de data asta va fi „pe bune” si castigata de simplii cetateni, care constientizeaza, in numar din ce in ce mai mare, ca drepturile lor fundamentale sunt din ce in ce mai restranse si supuse unor norme de tip stalinist, create in laboratoarele ONU, la propunerea unor clici de afaceristi mafioti, cu tendinte vadite de monopol la nivel mondial.
Asa ca ce altceva putem face decat sa asteptam? Pentru ca noi, romanii, suntem prea ocupati acum fie sa supravietuim, fie sa adunam bani multi, multi si negri pentru campania electorala care e pe vine.
Cu Dumnezeu inainte!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: