Valentin Covalciuc

Idiocratia distruge Romania

Vai de mama SRI-ului…

Sunt siderat.

In Romania, democratia a murit. Este o realitate cruda, dar certa. S-au comis prea multe fraude, prea multi politicieni sunt compromisi si stransi cu usa…

Dar nu despre asta vreau sa scriu…

Vreau sa scriu, azi, despre SRI.

Credeam in aceasta  institutie. Chiar aveam convingerea ca acolo lucreaza oameni inteligenti, onesti, cu coloana vertebrala.

Chiar aveam convingerea ca destinele noastre, indiferent de cretinii de politicieni care ne conduc, se aflau pe mainile bune ale unor oameni care vegheaza la pastrarea valorilor democratice.

Vorbesc despre niste oameni care aduna informatii necontenit, le analizeaza, le transforma in rapoarte de importanta deosebita pentru insasi existenta statului de drept.

Ce dobitoc am fost…

Nu exista decat o mana de oameni, care muncesc, nu gandesc. Si temandu-se ca pot fi zburati din sistem, accepta fara cracnire musamalizarea informatiilor decisa de superiorii lor controlati politic.

Acesta este crudul adevar.

Am ajuns sa aflu din ziare ca Basescu il tot trimite pe George Cristian Maior in SUA, ca sa resolve intr-un fel si sa nu fie citat in dosarul celebrului traficant de armament, Viktor Bout. Tot de acolo am aflat ca  joi după-amiază, 18 august 2010, în jurul orelor 18, aflat la Vila lui Ceauşescu de la Neptun, Basescu a fost căutat telefonic de ambasadorul american Mark Gitenstein, cu care a stat de vorbă circa 10 minute. Ambasadorul l-ar fi asigurat ca nu va fi citat in acel dosar, iar Basescu a avut o reactie de bucurie, asigurandu-l pe Gitenstein de faptul ca “interesele SUA raman pentru el o prioritate”.

Am mai aflat ca Basescu se tot converseaza la telefon cu George Soros si ca acesta il tot cicaleste pe “bravul” nostru capitan ca daca vrea sa nu iasa sifonat prea rau ca urmare a lipsei sale la  summitul ţărilor din Estul şi Centrul Europei, organizat sub patronajul lui Obama, la Varşovia, sa faca bine si sa cumpere cele 48 de sicrie zburatoare F 16.

Ce spuneti, dragi romani?

Isi face SRI-ul treaba?

Cum de ajung asemenea informatii intr-un ziar si nu se declanseaza nicio ancheta? Nici macar jurnalistica.

Dar cum va explicati ca ziarul respectiv nu este nici el anchetat? Asta imi spune ca sursa sa este foarte puternica si oranjgutanii  se tem de ea.

Poate ca daca SRI-ul ar simti o apropiere politica din partea USL-ului, s-ar putea afla si mai multe informatii. Chiar mai mult, s-ar putea crea o miscare de rezistenta impotriva acapararii acestei natiuni de catre corporatiile americane fara nicio urma de moralitate. Caci la asta se rezuma tot.

Fortele care au ucis democratia in SUA defileaza ca la ele acasa in Romania, cu acordul conducatorului suprem si al SRI-ului condus de un lacheu al corporatiilor anglo-saxone.

In acest timp, ideile hoardelor din vest, de cedare a suveranitatii catre un cadru institutional international, sunt propasite de basescu si lazaroiu, fiecare in felul sau; primul o face hotarat, folosind termeni amenintatori, iar al doilea – intr-o maniera gay, obosita, aratand cu degetul catre Alba ca Zapada, pe care ar fi tot proorocit-o de un an incoace.

Mi se face sila, oameni buni.

Dragi angajati ai SRI-ului, nu va este jena sa mai lucrati pe branci pentru binele celor putini si raul celor multi?

Ati uitat ca ati depus un juramant si ca pasivitatea voastra in fata acestor nemernici echivaleaza cu tradarea? Nu am pretentii de la politicienii corupti, dar de la voi, ofiteri cu ani grei de experienta si cu o farama de constiinta, am pretentii.

Faceti ceva, pentru numele lui Dumnezeu!

Reclame

3 răspunsuri la „Vai de mama SRI-ului…

  1. Anca Vlase 22 august 2011 la 3:37 pm

    …nu vai de mama lor…ci vai de mama noastra

  2. Olteanu Mihaela 23 august 2011 la 9:44 pm

    Prietene,”traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul!!!!!”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: