Valentin Covalciuc

Idiocratia distruge Romania

Fluorul ar fi cauza nr. 1 a deceselor, potrivit noilor cercetări

Evitați orice produse care conțin fluor (pasta de dinți, apa minerala plată/carbogazificată) și micșorați riscul de îmbolnăvire a sistemului cardiovascular! Efectele fluorului sunt devastatoare, potrivit ultimelor studii.
Noi cercetări au legat fluorura de sodiu de apariția bolilor cardiovasculare, principala cauză a deceselor din lume. Cercetătorii au aflat că un consum direct al fluorului stimulează îngroșarea arterelor, respectiv aterioscleroza, care este strâns legată de principala cauză a deceselor. Fluorura de sodiu este adăugată în apa potabilă a multor orașe din lume, în pofida opoziției vehemente venită din partea profesioniștilor din sănătate, studii anterioare asociind substanța cu scăderea fertilității și a gradului de inteligență.
În cercetările efectuate, oamenii de știință au examinat relația dintre ingerarea de fluor și întărirea (calcificarea) arterelor. Studiind peste 60 de pacienți, cercetătorii au identificat o legătură semnificativă între consumul de fluor și calcificarea arterelor. Publicat în ediția din ianuarie a Nuclear Medicine Communications, studiul subliniază faptul că expunerea masivă la fluor poate fi vinovată pentru bolile cardiovasculare, care iau mai multe vieți decât cancerul în fiecare an. În 2008, bolile cardiovasculare au ucis 17 milioane de oameni.Potrivit autorilor studiului:
„Valorile fluorului la nivel coronarian la pacienții cu evenimente cardiovasculare au fost în mod semnificativ mai mari decât la pacienții fără evenimente cardiovasculare”.
În mod surprinzător, acesta nu este primul raport emis cu privire la pericolul fluorizării apei potabile, dar, cu toate acestea, guvernul SUA, împreună cu alte națiuni, au permis fluorizarea în continuare a apei potabile, ignorând descoperirile științifice menționate. De fapt, chiar reprezentanți ai guvernului SUA au declarat că este necesară o reducere a gradului de fluorizare a apei ca urmare a rezultatelor unui studiu masiv, care a descoperit ca fluorizarea apei conduce la afectarea funcțiilor cognitive și chiar scăderea IQ-ului copiilor. S-a dovedit că acel anunț nu a fost decât o cascadorie pentru a distrage atenția valului masiv de activism care s-a declanșat după acele descoperiri.

Guvernul (SUA – n.r.) admite pericolele, dar continuă să pompeze fluor în apa potabilă
Mai mult de 24 de studii au concluzionat în mod unanim că fluorul are un impact negativ asupra funcțiilor cognitive. În plus față de aceste 24 de studii concentrate pe impactul asupra funcțiilor cognitive, peste 100 de studii efectuate asupra animalelor au asociat fluorul cu creșterea infertilității masculine, a diabetului precum și a altor probleme de sănătate. În ultimul studiu referitor la funcțiile cognitive s-a descoperit că 28% din copiii care locuiau în zone unde nivelul de fluor era scăzut au obținut cele mai bune rezultate la teste. Așadar, copiii expuși la mai puțin fluor au obținut rezultate normale sau foarte bune, în timp ce numai 8% din copiii expuși la fluor au obținut aceleași rezultate.
De fapt, chiar normele de siguranță privitoare la fluorura de sodiu sunt grăitoare de la sine (http://www.cbwinfo.com/Chemical/Precursors/p42.html):

Coduri de securitate și risc
R25 – toxic dacă este înghițit
R32 – contactul cu acid eliberează gaz foarte toxic
R36/38 – iritatea pielii și a ochilor
S1/2 – se ține sub cheie și nu la îndemâna copiilor
S22 – a nu se inspira praful
S36 – a se purta îmbrăcăminte de protecție
S45 – în caz de accident, dacă vă simțiți rău solicitați imediat ajutor medical (arătați eticheta dacă e posibil).

Dar ce știm despre protecția împotriva cariilor?
Din 1962 guvernul (SUA – n.red.) a recomandat un nivel al fluorului cuprins între 0,7 și 1,2 miligrame pentru fiecare litru din apa potabilă la nivel național. Catalogat drept un excelent baraj împotriva cariilor, fluorul a fost lăudat pentru presupusele sale calități de prevenire a cariilor și de îmbunătățire a igienei orale.
Acum, studiile au relevat că fluorul, tocmai substanța creditată cu prevenirea cariilor dentare, nu face, de fapt, nimic în acest sens. Mai mult, s-a descoperit că vitamina D (http://naturalsociety.com/the-powers-of-vitamin-d/) este eficientă în mod semnificativ în prevenirea apariției cariilor dentare, fără efecte colaterale extreme (http://naturalsociety.com/vitamin-d-better-than-fluoride-at-cavity-prevention/ ). În loc să vă afecteze corpul, vitamina D nu prezintă niciun risc din cele pe care le aduce cu sine consumul de fluor.
Potrivit ultimelor cifre, peste 72% din americani consumă apă tratată cu fluor. Mai este de mirare că rata afecțiunilor cardiovasculare depășește orice închipuire? Poate că cel mai îngrijorător lucru este că fluorul nici măcar nu previne apariția cariilor, deși prevenirea cariilor constituie principalul motiv pentru care legislatorii au continuat menținerea sa în apa potabilă publică, în pofida asocierilor sale cu boli deosebit de periculoase. Chiar dacă s-ar fi descoperit că fluorul ar preveni, într-adevăr, apariția cariilor dentare, ar merita continuarea folosirii sale, având în vedere efectele adverse?
Fluorul ar trebui să fie înlăturat complet din apa potabilă la nivel internațional având în vedere că reprezintă o amenințare la adresa sănătății publice. Până când va fi adoptată o legislație corespunzătoare, achiziționarea de filtre de bună calitate care să înlăture fluorul din apa potabilă este vitală pentru sănătatea dvs. și a familiei dvs.

Anthony Gucciardi
PrisonPlanet.com
http://www.prisonplanet.com/fluoride-linked-to-1-cause-of-death-in-new-research.html

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: