Valentin Covalciuc

Idiocratia distruge Romania

Adevărata putere este a noastră, nu a politicienilor corupți care ne conduc!

Societatea românească este și ea victima presiunilor externe corporatiste, care nu are scrupule atunci când vine vorba despre profit.

Clasa noastră politică este obedientă intereselor externe, care nu au nimic de a face cu democrația și cu mult invocatele drepturi fundamentale ale omului.

Suntem pioni aruncați de colo colo pe tabla de șah a politicii mondiale, în trei mari lupte globale, care tind sa transforme omenirea într-o societate aberantă, de tip polițienesc. Vorbesc aici despre lupta împotriva terorismului, lupta împotriva crizei debitelor, lupta împotriva schimbărilor climatice (mai nou, nu mai este folosită denumirea de „încălzire globală”).

Aceste lupte presupun măsuri severe de ciuntire a drepturilor constituționale în toate statele „civilizate și democratice” și aruncarea pe fereastră a unor sume uriașe pe care tot pălmașii sunt obligați să le stoarcă din puținul lor. Scuze. Nu este vorba de aruncare pe fereastră, ci aruncarea lor în buzunarele marilor corporații din industria de armament, din sectorul financiar-bancar, precum și în trezoreria uriașă a noii religii: enviromentalismul, care hrănește în mod nejustificat o bandă de funcționari internaționali care impune taxarea aberantă a producătorilor de CO2. Se vorbește deja despre impunerea unei taxe pe CO2 expirat de fiecare individ.

Nu vreau să vorbesc aici despre minciunile sfruntate ale unor oameni de știință care lucrează în slujba unor infractori aflați pe poziții înalte, nu vreau să vorbesc despre manipularea media, despre PATRIOT ACT, ACTA, SOPA, PIPA, NDAA, legi care afectează democrații din întreaga lume, invocând pretexte false pentru control. Nu vreau să vorbesc nici despre eugenie, care a revenit pe scena internațională mai agresivă ca oricând, propovăduind uciderea nou-născuților, act abominabil pe care vârfuri academice îl consideră un act moral. Nu mai vreau să vorbesc despre finanțiștii de pe Wall Street și din Federal Reserve, care ar trebui să înfunde pușcăriile pe viață, în schimb aglomerează Casa Albă cu prezențele lor malefice, pe posturi de consilieri prezidențiali.

Vreau să vorbesc despre UMANITATE, despre DEMOCRAȚIE, despre DREPTURILE FUNDAMENTALE. Vreau să vorbesc despre ONOARE.

Nu accept ca România să ignore în continuare evidențele, demagogia, non-valoarea, minciuna, corupția, lipsa de viziune ale politicii românești.

Sunt sătul de românii ajunși la poarta SUA, care îngenunchează și sărută pulpana Sultanului, solicitând puterea de a conduce această națiune, putere în schimbul căreia se plătește cu sudoarea și suferința românilor.

M-am săturat să văd jurnaliști care ocolesc cu bună știință sau din ignoranță subiecte tabu, neagreate de televiziuni. Si când spun asta mă refer la comportamentul SUA, care își dă aere de imperiu invincibil și care a devenit un adevărat stat polițienesc, impunând – culmea, prin special envoys, reprezentanți ai marilor corporații – legea celui mai puternic oriunde se poate în lume.

Unde sunt vizionarii României? Avem o poziție strategică. Avem resurse. Suntem bogați. Avem posibilitatea de a crea alianțe strategice cu statele care nu agrează nici ele politica agresivă a corporatocrației – adevăratul păpușar care trage sforile „marilor politicieni ai lumii civilizate”.

Avem tot ce ne trebuie pentru a crea prosperitate, dar nu suntem lăsați. Nu suntem lăsați de mâna asta de oameni corupți și lași care ne conduc de 22 de ani, de mâna asta de oameni controlați de Marea Finanță Mondială.

Este prea târziu pentru a riposta democratic, pentru că majoritatea clasei politice este coruptă.

Nu mai cred în nimeni înafară de Gruparea Anonymous, care – culmea – devine un pericol mai puternic despre terorismul internațional, în viziunea șefului FBI. Și este normal ca Establishment-ul să se teamă, pentru că, spre deosebire de celelalte „amenințări” pentru care s-au pus la bătaie resurse aproape nelimitate, amenințarea Anonymous nu este creată în mod artificial și, prin urmare, nu o pot controla.

Anonymous a devenit simbolul luptei împotriva criminalilor care conduc destinele lumii.

Asistăm la începutul unui război autentic, altfel decât celelalte „războaie” care, sub falsul steag al „implementării valorilor democratice” ucid civili nevinovați în goana smintită după resurse ieftine, chiar gratuit, dacă e posibil. Așa cum se întâmplă cu wolframul din Roșia Montană, care este de patru ori mai valoros decât tot aurul și argintul de acolo, dar este cedat gratuit.

Chiar așa am ajuns să ne vindem?

Este vorba despre corupție doar? Sau suntem un stat sub amenințare, precum Grecia, care este condusă de o troikă „tehnocrată” prin vizitele lunare în Atena? (Troika = reprezentantul Comisiei Europene, reprezentantul FMI, reprezentantul Băncii Centrale europene).

De ce nu recunoaștem oficial că ne temem?

De ce acceptăm să ni se vâre pe gât comentarii aberante și lecții despre democrație de către niște corupți? Indiferent că sunt de afară sau dinăuntru. Cât o să mai îndurăm teama asta? Oamenii au început să se trezească, dar politicienii noștri preferă mita grasă oferită de Vest.

Suntem o țară condusă de trădători, pentru trădători.

Nu există soluții pașnice, pentru că acești trădători nu își permit să plece de la putere, iar singura modalitate de a scăpa de ei este o adevărată revoluție și un nou început.

Niciunul din cei care au condus în ultimii 22 de ani nu mai are autoritatea morală să participe la administrarea țării de acum înainte. Avem nevoie de o adevărată lustrație a clasei conducătoare românești și nu vorbesc despre securiștii care nu ar mai avea voie să candideze la funcțiile publice.

Partidele politice însele au devenit false elemente ale democrației, care au supt țara de resurse.

Partidele politice din România nu au administrat țara, ci au jefuit-o în mod sistematic, aducând populația în pragul falimentului.

Partidele politice au devenit unealta intereselor corporatiste, și asta demult, așa cum spunea chiar Montagu Norman, Guvernator al Bancii Angliei (1920-1944), adresându-se Asociației Bancherilor din Statele Unite, New York, 1924:

Capitalul trebuie protejat prin orice mod, prin combinație și legislație. Debitele trebuie colectate, ipotecile declarate prescrise cât mai repede posibil.

Când, prin procesul legal, oamenii simpli își pierd casele, aceștia devin mai docili și mai ușor de guvernat de cătrebrațul puternic al guvernului, aplicat de o putere centrală a bunăstării, condusă de finanțiști.

Aceste adevăruri sunt bine cunoscute în rândul oamenilor noștri de bază, care sunt implicați acum în crearea unui imperialism care să guverneze lumea. Împărțind electoratul într-un sistem politic pluripartitist, îl putem determina să își consume energiile în lupta pe subiecte fără importanță.

Astfel, prin acțiune discretă, ne putem asigura ceea ce a fost atât de bine plănuit și cu atât de mult succes înfăptuit.”

Chiar suntem un popor de orbi???

Până când o să ținem ochii închiși???

Cei care ne conduc trebuie să se teamă de noi, nu noi de ei!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: