Valentin Covalciuc

Idiocratia distruge Romania

Un membru marcant din cadrul guvernului american a facut niste afirmatii socante: Bin Laden a murit în 2001, iar 9 / 11 a fost o operatiune falsa de provocare.

Fost adjunct al Asistentului Secretarului de Stat sub trei administraţii diferite Steve R. Pieczenik spune că este pregătit să spui unui juriu federal numele unui general de top care i-au spus direct 9 / 11 a fost un atac de pavilion fals.

Paul Joseph Watson
Miercuri 2011-mai 04

Un personaj de top, familiar Guvernului SUA, Dr. Steve R. Pieczenik, este un om care a deţinut numeroase funcţii diferite influente sub trei preşedinţii diferite şi încă funcţionează in cadrul Departamentul Apararii, a declarat in mod şocant la showul radio al lui Alex Jones , in data de 3 mai, ca Osama Bin Laden a murit în 2001 şi că el a fost pregătit să depună mărturie în faţa unui mare juriu cu privire la modul în care un general de top i-a spus direct ca 9 / 11 a fost o operatiune interna de falsa provocare.

Pieczenik nu poate fi respins ca un „teoretician al conspiratiei”. El a servit ca adjunct al secretarului de stat sub trei administraţii diferite, Nixon, Ford şi Carter, lucrand, de asemenea, sub Reagan şi Bush senior, şi încă mai funcţionează ca un consultant pentru Departamentul Apararii. Un fost capitan al marinei militare SUA, Pieczenik a fost recompensat cu doua prestigioase Premii Harry C. Solomon la Harvard Medical School, finalizand si doctoratul in cadrul MIT.

Recrutat de către Lawrence Eagleburger ca Asistentul Adjunct al Secretarului de Stat pentru Management, Pieczenik a continuat să se dezvolte, „principiile de bază pentru războiul psihologic, combaterea terorismului, strategia şi tactica de negocieri transculturale pentru Departamentul de Stat american, pentru comunitatile militare şi de informaţii şi alte agenţii de Guvernul SUA „, dezvoltand, de asemenea, strategii fundamentale pentru salvare de ostatici, care au fost ulterior implementate în întreaga lume.

Pieczenik, de asemenea, a servit ca un arhitect senior în cadrul politicii secretarilor Henry Kissinger, Cyrus Vance, George Schultz şi James Baker şi a lucrat la campania electorala a lui George W. Bush împotriva alegerii lui Al Gore. Palmaresul său subliniază faptul că el este unul dintre cei mai profund conectati la cercurile de informaţii în ultimele trei decenii.

Caracterul Jack Ryan, care apare în multe romane ale autorului Tom Clancy şi a fost jucat de Harrison Ford în 1992 in popularul film Patriot Games, se bazează pe Steve Pieczenik.

În aprilie 2002, cu peste nouă ani în urmă, Pieczenik a spus in cadrul emisiunii lui Alex Jones că Bin Laden era deja „mort de luni de zile,” şi că guvernul a fost in aşteptarea pentru momentului politic oportun să prezinte cadavrul lui. Pieczenik ar fi în poziţia de a şti, intrucat s-a întâlnit personal Bin Laden şi a lucrat cu el în timpul războiului împotriva sovieticilor în Afganistan inca de la începutul anilor 80.

Pieczenik a spus că Osama Bin Laden a murit in 2001, „Nu pentru că forţele speciale l-au ucis, ci pentru că, in calitate de medic, aveam cunostinta de faptul ca medicii CIA l-au tratat şi ca a fost mentionat pe documentele interne ca suferea de sindromul Marfan,” adăugând că guvernul american ştia ca Bin Laden era mort înainte ca acesta să invadeze Afganistanul.

Sindromul Marfan este o boală degenerativă genetică pentru care nu există nici un tratament. Boala scurtează grav durata de viaţă a pacientului.

„El a murit de sindromul Marfan, Bush junior ştia despre asta, comunitatea de informaţii ştia despre el”, a declarat Pieczenik, observând modul în care medicii CIA l-au vizitat Bin Laden în iulie 2001, la Spitalul American din Dubai.

„El era deja foarte bolnav de sindromul Marfan şi era deja pe moarte, asa ca nimeni nu a trebuit să-l omoare”, a adaugat Pieczenik, declarând că Bin Laden a murit la scurt timp după 9 / 11 în complexul său de pesteri din Tora Bora.

La intrebarea”aceasta situatie a fost creatia comunităţii de informaţii sau medicilor CIA”, răspunsul este „da, categoric da”, a declarat Pieczenik, referindu-se la afirmaţia de duminică că Bin Laden a fost ucis in locatia acestuia în Pakistan, adăugând, „Acest scenariu pus la cale ca sa vedeti o grămadă de oameni care stau si se uita in mod intens la un ecran este un nonsens „, referindu-se la imaginile publicate de Casa Albă, care ii prezinta pe Biden, Obama şi Hillary Clinton urmarind operaţiunea de ucidere a lui Bin Laden live, pe un ecran de televizor.

„Este o facatura totala, parca suntem într-un teatru american al absurdului …. De ce facem asta din nou …acum nouă ani în urmă acest om era deja mort …. De ce guvernul trebuie sa minta in mod repetat poporul american? „a întrebat Pieczenik.

„Osama Bin Laden era categoric mort, deci nu exista niciun mod în care acesta sa fi putut fi atacat, confruntat sau ucis,” a declarat Pieczenik, glumind că singurul mod sa se întâmple asa ar fi fost în cazul în care forţele speciale ar fi atacat un mort.

Pieczenik a declarat ca decizia de a lansa farsa acum a fost luata pentru că Obama a ajuns la un nivel scăzut in sondaje precum si pentru ca şi problema certificatului sau de nastere sufla puternic în faţa lui.

„A trebuit să dovedească faptul că el a fost mai mult decat american …. El a trebuit să fie agresiv”, a spus Pieczenik, adăugând că farsa a fost, de asemenea, o modalitate de izolare a Pakistanului, ca represalii pentru opoziţia intensa a acestuia la programul dronelor Predator, care a ucis sute de de pakistanezi.

„Totul este orchestrat, adica vreau să spun ca e ca atunci când ai niste persoane care stau adunate imprejur şi vizioneaza un sitcom, aflat practic in centrul de operaţiuni de la Casa Albă, şi ai un preşedinte iesind aproape ca un zombi, doar ca sa iti spuna ca l-au ucis pe Osama Bin Laden, care era deja mort cu nouă ani în urmă „, a declarat Pieczenik, numind acest episod,” cel mai mare fals pe care l-a auzit vreodată, adica vreau să spun că a fost absurd. ”

Respingand revendicarea guvernului de asasinare a lui Bin Laden ca pe o „glumă bolnava” facuta pe seama poporului american, Pieczenik a spus, „Sunt atât de disperati sa il faca pe Obama viabil, pentru a nega faptul că el nu s-ar fi născut aici, si orice întrebări despre trecutul său, orice nereguli cu privire la trecutul sau, pentru a-l face să para atragator si sa fie reales acest preşedinte, astfel încât publicul american sa poata fi păcălit din nou.. ”

Afirmaţia lui Pieczenik potrivit careia Bin Laden a murit cu aproape zece ani în urmă, este repetata de către profesionişti ai serviciilor de informaţii, precum şi de catre numeroşi şefi de stat din întreaga lume.

Bin Laden, „a fost folosit în acelaşi mod ca 9 / 11 pentru a mobiliza emotii si sentimente ale poporului american, în scopul de a merge la un război care a trebuit să fie justificat printr-o poveste inventata de Bush junior si de Cheney despre lumea terorismului „, a declarat Pieczenik.

În timpul interviului său cu Alex Jones, Pieczenik a afirmat, de asemenea, ca i s-a comunicat in mod direct de către un general important ca 9 / 11 a fost o operaţiune falsa de provocare, şi că el este pregătit să meargă la un mare juriu pentru a dezvălui numele generalului.

„Ei au condus atacurile”, a declarat Pieczenik, numindu-i pe Dick Cheney, Paul Wolfowitz, Stephen Hadley, Elliott Abrams şi Condoleezza Rice, care au fost direct implicaţi, alaturi de alte persoane.

„S-a apelat la o operaţiune de falsa provocare în scopul de a mobiliza publicul american sub pretexte false … mi s-a comunicat acest lucru chiar de către generalul din cadrul personalului lui Wolfowitz – Voi merge în faţa unui comitet federal şi voi spune sub juramant care este numele individului respectiv, astfel încât să putem razbate „, a declarat Pieczenik, adăugând că a fost” furios „şi”a ştiut că s-a întâmplat „.

„Am predat despre operaţiunile de falsa provocare si de vulnerabilitate voita in cadrul Colegiul National de Război, l-am învăţat pe toti agentii mei operativi, aşa că am ştiut exact ce a fost comis pentru publicul american”, a adăugat el.

Pieczenik a reiterat că el este perfect de acord să dezvăluie numele generalului care i-a spus ca 9 / 11 a fost o chestiune interna într-un tribunal federal, „astfel încât să putem descoperi acest lucru in mod legal, si nu cu acea Comisie 9 / 11, care a fost absurda. ”

Pieczenik a explicat că el nu este un liberal, un conservator sau un membru al unei grupari politice, ci doar un american, care este profund îngrijorat de direcţia catre care se îndreaptă ţara sa.

Gasiti interviul (din pacate netradus) accesand link-ul de mai jos.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: