Valentin Covalciuc

Idiocratia distruge Romania

Balamucul referendumului continua!

Zegrean trimite o sesizare unui lung sir de personalitati in functii europene grele.
Basescu sustine ca listele electorale ar fi trebuit contestate intr-un termen pe care daca l-ai depasit – adio, nu mai ai ce face, aratand inca o data Curtii Constitutionale pe ce chitibusuri sa marseze ca sa ii prosteasca pe romani si pe cei dinafara.
Kovesi isi face treaba cu sarguinta si cheama la audieri pe oricine a avut vreo legatura cu intocmirea listelor electorale, facandu-i pe comentatori sa dea din umeri, neintelegand de ce.
Crin Antonescu iese pe sticla hotarat sa spuna lucrurilor pe nume, numindu-i “banditi” pe cei din jurul lui Basescu, in timp ce Victor Ponta este diplomat si mizeaza pe abilitatile lui Titus Corlatean pentru a face o comunicare institutiilor europene, in care sa se solicite lui Zegrean sa vina cu dovezi in sprijinul afirmatiilor grave pe care le-a facut si le-a transmis Vestului nostru “salvator”.
Comentatorii care dau din umeri, neintelegand interventia Parchetului General, ar trebui sa inteleaga faptul ca actiunile PG sunt concertate pentru a-l ajuta pe Basescu si pentru a indulci pastila amara pe care o va administra CCR electoratului. Adica invalidarea refrerendumului nu trebuie sa fie decisa doar pentru lipsa cvorumului, ci pentru GRAVE NEREGULI savarasite in activitatea de organizare si desfasurare a referendumului. Prostii trebuie sa fie prostiti pana la capat.
Referitor la fituica pe care diplomatia romaneasca o pregateste pentru ruptii de realitate din Vest as face o sugestie – imi cer scuze pentru aroganta.
In fituica respectiva Zegrean nu trebuie sa fie rugat sa prezinte probe. Zegrean trebuie sa fie tratat ca un infractor, alaturi de toata ceata de gornaci de pe langa Infractorul nr. 1. Mai lasati-ne cu dumnezeii pe pamant… Raul a fost deja facut, diplomatia guvernului va fi interpretata ca un semn de slabiciune si chiar vinovatie. Guvernul trebuie sa actioneze dur pe plan extern, la fel si presedintele interimar. Un discurs in limba romana in fata Comisiei, in care sa fie prezentata realitatea, ar fi de mare ajutor.
In raspunsul ce urmeaza a fi trimis autoritatilor europene trebuie sa fie mentionate toate derapajele suspendatului si ale reprezentantilor autoritatilor pe care inca le naseste in prezent. Sa fie prezentate toate activitatile infractionale si toate eforturile de zadarnicire a solutionarii cauzelor in care era invinuit sau inculpat. Aceasta buba trebuie sparta si curatata, altfel nu vom scapa de oranjgutanii astia fascisti care actioneaza al dracului de bine organizat.
Domnule Presedinte interimar, domnule Prim-ministru, mai cu talent, va rog!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: