Valentin Covalciuc

Idiocratia distruge Romania

Basescu si inscenarea unui atentat

Am convingerea ca nu sunt singurul  indeajuns de „paranoic” sa creada ca suspendatul este in stare sa comita si asa ceva, in disperare de cauza. Poate nu impotriva sa, dar cel putin impotriva unui membru marcant al anturajului sau diabolic. Sunt tare curios cum ar reactiona guvernul.

Daca la mojiciile „usoare” guvernul reactioneaza cu manusi de catifea ( a se vedea cazul Zegrean, caruia Titus Corlatean ii solicita sa confirme daca a trimis „biletelul paracios” catre cancelariile europene), imi imaginez cat de usor va fi pus la colt de presa basista si ce reactii in lant ar produce in presa internationala si in cancelariile europene un asemenea atac pus la cale de gasca portocalie.

Un asemenea „atentat” ar crea o falie si mai adanca in randul societatii romanesti, ar conduce la diferite acte de violenta, care ar arunca o perdea de fum asupra muncii laborioase de descalcire a itelor innodate de derbedeii din jurul Infractorului nr. 1 din Romania. De aceea orice pierdere de timp in aratarea cu degetul a acestor adevarati puscariabili si demascarea lor in fata autoritatilor europene este impardonabila.

Traian Basescu este unul dintre cei mai periculosi oameni politici contemporani, care, pentru a se proteja pe sine, dar si pe  neispravitii si semidoctii de langa el, este in stare sa arunce Romania in haos si teroare. Teroarea este unealta lui si un false flag operation ii este la indemana oricand, putand obtine mai multe decat isi pot imagina actualii guvernanti.
Acesta este motivul pentru care nodul gordian trebuie taiat mai repede, astfel incat sa nu i se permita indeajuns spatiu de miscare.
Acest om si gasca lui nu au scrupule si la cum evolueaza lucrurile cred ca vom avea de a face cu violente care vor duce Romania inapoi in 1991.

Reclame

Un răspuns la „Basescu si inscenarea unui atentat

  1. Stanescu Dumitra 8 august 2012 la 11:46 pm

    si ce este de facut? parlamentul este si mai servil decat CCR! am crezut ca e prost dar ma conving pe zi ce trece ca e diabolic. A stiut sa isi creieze slugile perfecte carora nici nu mai trebuie sa le zica ce sa faca. De acord ca trebuie facut ceva, dar ce?! sa mergem „in corporis” sa dam jos Parchetul?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: