Valentin Covalciuc

Idiocratia distruge Romania

Lumea o ia razna rau, rau de tot

Ce s-a mai intamplat in ultimul timp in lume?
Pai… ia sa vedem.

Continua macelul din Siria cu ajutor American si Al Qaeda. Da, cititi bine, SUA si Al Qaeda si-au dat mana “peste tara” si si-au unit fortele (concurs nefericit de imprejurari?) in razboiul “sfant” impotriva lui Assad. Ed Husain, senior al Council on Foreign Relations, lauda implicarea Al Qaeda in luptele din Siria, alaturi de FSA (Free Syrian Army). “Luptatorii Al Qaeda pot imbunatati moralul. Influxul de luptatori jihad aduce disciplina, fervoare religioasa, experienta de lupta din Irak, finantare din partea simpatizantilor sunniti din Golf si, ceea ce este cel mai important, rezultate nimicitoare” spune acest domn. CFR este considerat a fi cel mai influent rezervor de gandire pentru politica externa americana, avand legaturi puternice cu Departamentul de Stat al Statelor Unite. Dupa ce se gandeste mai bine, domnul spune ca prezenta Al Qaeda ar fi, totusi, un alt motiv ca SUA sa se implice activ cu forte armate pe sol sirian (http://www.infowars.com/cfr-strategist-praises-al-qaeda-bombings-in-syria/).

Multi angajatori, psihologi si chiar jurnalisti considera ca absenta unei persoane de pe site-urile de socializare ar putea fi un indiciu ca acea persoana sufera de o boala psihica si poate fi chiar un atentator in serie (http://www.dailymail.co.uk/news/article-2184658/Is-joining-Facebook-sign-youre-psychopath-Some-employers-psychologists-say-suspicious.html).

Un spectator suferind de Parkinson a fost pus la pamant si arestat de politia din Surrey in timp ce admira cursa olimpica de ciclism pe motiv ca “nu se bucura in mod vizibil de acel eveniment”. Bietul om nici nu putea sa “se bucure public”, din cauza lipsei de mobilitate a muschilor faciali, provocata de boala. Concluzia: daca participati la evenimente publice zambiti, ca sa nu fiti banuiti de terorism si  evitati astfel o arestare si multe ore petrecute la sectia de politie!
( http://www.prisonplanet.com/parkinson%E2%80%99s-sufferer-arrested-for-not-smiling-at-olympic-mens-cycling-race.html).

Fortele rebele siriene au afirmat ca au ucis un general rus, Vladimir Petrovich Kojye, fost consilier al ministrului apararii Daoud Rajih, tipand sus si tare cat de implicata este Rusia in conflictul de acolo. Omul a iesit public sa isi nege propria moarte, afirmand ca nu mai face fata telefoanelor de la cunoscuti, prieteni si jurnalisti, carora le raspunde, spunandu-le ca este bine sanatos.(http://www.prisonplanet.com/russian-general-denies-reports-he-was-killed-by-fsa.html)

Si cireasa de pe tort! Cele 25 de manechine ale lui Radu Mazare au fost chemate la parchet ca sa raspunda la intrebari: de ce au iesit la vot si daca au fost instigate sa iasa la vot. Bravo parchetarii! Bravo Kovesi! Keep up the good work! (http://www.rtv.net/manechinele-lui-mazare-audiate-la-parchet_39500.html).

It`s a crazy world out there!!!!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: