Valentin Covalciuc

Idiocratia distruge Romania

Pentru naivii care cred că SUA nu cunoșteau situația politică din România

Ar trebui să fim chiar rupți de realitate dacă am crede că SUA nu știau ce se întâmplă aici. La câți agenți și analiști au în România este evident că știu tot ce mișcă pe aici.  Celula lui Coldea și cele două colonese prezentate de Cornel Nistorescu își fac treaba cu sârguință, manipulând presa internă și internațională prin tot felul de intoxicări cu informații trunchiate și false, numai că analiștii americani nu pot fi păcăliți de cozile noastre de topor, decât dacă „vor”. Philip Gordon il susține pe Gitenstein, care Gitenstein îl susține pe Băsescu, așa cum a fost evident mai tot timpul. Gargara ieftină cum că Gordon nu este de nicio parte și nu se amestecă este doar o spoială albă pe maroul legăturii strânse dintre gașca fascistă a lui Băsescu și așa numita „democrație” americană.

Mă întreb când se vor trezi jurnaliștii români din beția sindromului american. Guvernul SUA este o marionetă a intereselor corporatiste, nimic mai mult; toate deciziile guvernului SUA de „implementare a valorilor democratice” în lume prin folosirea armelor au cu totul și cu totul alte scopuri, pe care mainstream media nici măcar nu le poate ascunde cum și-ar dori. Este deja de domeniul evidenței. Și să mă scuze nenea Gordon, dar cel mai penibil și mincinos guvern SUA din întreaga lor istorie vine să ne facă ordine în ogradă? Scandalul certificatului de naștere al lui Obama are oarece elemente comune cu scandalul de la noi: acoperirea cu acte false și mințirea americanilor cu nerușinare. Cum că Obama e născut pe teritoriul SUA, când este de notorietate faptul că s-a născut în Kenia și nu avea niciun drept să candideze la președinția SUA.

România este, într-adevăr, o colonie și, în același timp, scena unui experiment diabolic de care, culmea, majoritatea politicienilor de la noi sunt conștienți.

Așa cum spuneam înainte ca Monica Macovei să anunțe public că România este în pragul unui război civil, clica băsistă va face tot posibilul pentru a crea o diversiune violentă, care să-i determine pe români să se teamă și să stea acasă în cazul în care instituțiile controlate de el vor scuipa poporul român în față. Diversiunea la care mă aștept va avea implicații uriașe la nivel internațional, pentru a minimaliza pe cât posibil adevărul simplu, evident, care trebuie sugrumat: 7,4 milioane de români i-au dat un șut în fund lui Băsescu.

Sper din tot sufletul ca măcar jurnaliștii să se trezească și să realizeze că Băsescu nu ar fi avut niciodată curajul să creeze un asemenea haos în țară fără un sprijin extern deosebit de puternic. Sunt forțe uriașe implicate în această luptă, iar aceste forțe au un scop: acapararea de influență, resurse și bani. Există un principiu jurnalistic pe care văd că nu se dau nici doi bani cînd vine vorba despre politica internațională și implementarea democrației prin forță în diverse locuri pe planetă: FOLLOW THE MONEY.

Mai țineți minte ce spunea Băsescu acum căteva zile? „Sunt vigilent”.  Presa băsistă a și preluat sloganul, trâmbițând în cel mai fascisto-bolșevic mod cu putință „să fim vigilenți la dușmanii țării!” Ce vreți mai mult de atât? Goebbels trebuie că zâmbește pe undeva, prin iad…

Reclame

Un răspuns la „Pentru naivii care cred că SUA nu cunoșteau situația politică din România

  1. lafel 14 august 2012 la 9:41 pm

    Un Psihopat si un escroc de Mare avengura…. A bagat Tara in tot Rahatul Europei, si cand vezi ca toti LINGAII is de acord, iti dau fiori….

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: