Valentin Covalciuc

Idiocratia distruge Romania

Hillary Clinton, accidentata intr-o misiune secreta in Iran?

Internarea secretarului de stat american Hillary Clinton in spitalul New York-Presbyterian Hospital in data de 31 decembrie, ca urmare a unei comotii, a starnit un val de zvonuri si teorii ale conspiratiei cu privire la starea ei de sanatate.
Spitalul, in care a fost tratat si regele saudit Abdullah in urma cu doi ani, a declarat ca secretarul de stat american a fost sub tratament cu anticoagulante.
Speculatiile cu privire la starea sa de sanatate au aparut la inceputul lunii decembrie 2012, cand si-a anulat, participarea la Forumul Prietenilor Siriei din Marrakesh din 6 decembrie. La inceput s-a comunicat ca doamna Clinton are gripa, dupa care, pe 9 decembrie, ca are probleme de sanatate din cauza unui virus gastric.
La 10 decembrie, cu o zi inainte de data la care trebuia sa depuna marturie in fata Comitetului de Informatii a Senatului cu privire la atacul terorist din 11 septembrie lansat impotriva consulatului american din Benghazi – in care ambasadorul Chris Stevens si alti 3 diplomati americani au fost ucisi – Departamentul de Stat, care se afla sub mare presiune pe acest aspect, a anuntat ca Hillary Clinton a suferit o comotie in urma unui lesin cauzat de deshidratare.
La 21 decembrie, presedintele Obama a anuntat nominalizarea senatorului de Massachusetts, John Kerry, in functia de Secretar de Stat.
Numai ca DEBKAfile, un site controversat de stiri, comentarii si analize politice, premiat de revista Forbes, ar fi cules informatii din zona Teheranului si a Golfului potrivit carora Hillary Clinton ar fi fost grav ranita intr-o misiune secreta in zona. Unele surse afirma ca in acest incident si-au pierdut viata sau au fost raniti membri ai staff-ului sau, consilieri si personal de securitate. Nu se poate preciza care era scopul acestei misiuni secrete.
Incidentul ar fi avut loc la scurt timp dupa data de 1 decembrie, cand DEBKAfile raporta ca oficiali ai administratiei Obama si inalti reprezentanti ai Ayatollahului Ali Khamenei au lansat discutii secrete avand ca subiect programul nuclear iranian.
Desi sursele nu au putut identifica participantii la aceste negocieri, potrivit unei teorii lansate, Hillary Clinton s-ar fi aflat pe drum spre o intalnire secreta cu presedintele Mahmoud Ahmadinejad tocmai pentru discutii pe acel subiect. Avionul care o transporta din Bahrain catre Bagdad si-ar fi schimbat directia de zbor catre Ahvaz, capitala provinciei Khuzestan din sudul Iranului. Acolo, se afirma, ar fi asteptat-o presedintele iranian. Numai ca avionul a intampinat niste dificultati tehnice, efectuand o aterizare fortata, ceea ce ar fi produs accidentarea secretarului de stat american.
Moartea inexplicabila a comandantului trupelor SEAL din Afganistan, Job Price, ar fi legata de acest incident. Pentagonul raporta la 22 decembrie ca moartea sa subita in Uruzgan, Afganistan era sub ancheta. Unele surse sugereaza ca Price ar fi fost seful echipei de securitate detasat misiunii secretarului de stat american in Iran si ar fi decedat ca urmare a aterizarii fortate din Ahvaz.
O alta publicatie online controversata, EU Times, citand ca sursa Sorcha Faal (un blogger anonim care posteaza pe site-ul de informatii WhatDoesItMean.Com, ale carui rapoarte ar fi fost folosite de catre Departamentul Securitatii Nationale al SUA drept una dintre “surse” pentru a redacta si emite o analiza controversata referitoare la extrema dreapta destinata agentiilor de aplicare a legii din SUA), ofera informatii referitoare chiar la tipul de avion in care s-a deplasat Hillary Clinton in localitatea Ahvaz din Iran (C12- Huron), care, din cauza turbulentelor foarte puternice ar fi iesit de pe pista si trenul de aterizare s-ar fi distrus. Aceste informatii s-ar regasi intr-un raport GRU circulat la Moscova. Tot acest raport ar informa ca Job Price si alti membri ai trupelor Seal – Echipa 4 – ar fi parasit baza din Uruzgan, Afganistan cu un zbor catre Bahrain, unde s-ar fi intalnit cu Hillary Clinton.
Potrivit raportului GRU, Price si-a pierdut viata din cauza aterizarii fortate, iar secretarul de stat american ar fi fost inconstienta si pierdea mult sange in momentul interventiei fortelor de securitate iraniene la locul accidentului.
Raportul GRU nu ar face speculatii cu privire la scopul misiunii doamnei Clinton.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: